Oplevelser med Gud / Vidnesbyrd

 

Under denne side finder du eksempler på oplevelser med Gud i det daglige. Da hjemmesiden er ret ny, er den under redigering og der kommer mere tekst snart.

Har du en oplevelse, og vil du gerne at den bliver delt på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os.

En oplevelse af Guds trofasthed!

I december 2020 skete de noget som ikke plejer at ske. Jeg tog ikke på i vægt, men tabte mig derimod. Jeg havde ikke så meget appetit, var lidt træt og uoplagt. Så jeg gik til lægen i januar som sendte mig videre til sygehuset for at få taget nogle prøver.              Det viste sig at jeg havde et lyskebrok og havde fået kræft. Det var lidt mærkeligt for jeg havde jo ikke haft ondt eller noget.                                                                                 

Jeg var noget rystet og tænkte om det nu var ved at være slut med livet, og jeg bad nogle bønner om helbredelse og om hvad jeg skulle gøre.                                                 Jeg fik fred i at tage imod de undersøgelser der skulle laves og også tage imod den behandling der blev tilbudt mig. Jeg havde et højt PSA tal på 177 som skulle ligge på 0 til 4 så det var jo ikke så godt.                                                                                                       Jeg blev undersøgt på kryds og tværs fik noget medicin og 20 strålebehandlinger over de næste måneder. Systemet fugerede godt og læger, radiologer og sygeplejersker gjorde et ihærdig og godt stykke arbejde.

Jeg bad stadig og en nat ved tretiden synes jeg det så noget sort ud. Her oplevede jeg så at det var ligesom en stemme der talte til mig, og sagde:                                                 ” - Ved du godt at jeg elsker dig”. Det svarede jeg ja til. Så blev jeg spurgt hvorfor jeg så bekymrede mig så meget. Jeg svarede at det var der jo nok heller ingen grund til. Så faldt jeg til ro igen.                                                                                                                     

Nu er det snart 2 måneder siden jeg sidst var på sygehuset og fik at vide at behandlingen havde virket og at mit PSA tal nu var på 1,6 og at jeg ville blive indkaldt igen til et tjek igen om ca. 6 måneder. I dag er jeg glad og taknemmelig både til sygehusvæsenet og til Gud for at jeg er kommet godt igennem.                                       Troen på Gud var en stor hjælp for mig i situationen og er det stadig. Jeg er startet på mit vikararbejde igen og har dag for dag genvundet kræfterne og har det godt både fysisk og mentalt efter den lidt hårde situation jeg har gennemlevet. Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden at tro på Gud, og denne oplevelse er bare den sidste i rækken af mange hvor jeg har oplevet at Han har været med mig og passet godt på mig. Jeg er ham meget taknemmelig.

Hans Jensen.